Mandıralı o süreye dikkat çekti!

Trabzonspor'da hafta içinde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncularıyla kısa süreli görüşmeler yapan teknik direktör Hami Mandıralı, maç toplantısında ise öğrencilerini hem motive etti, hem de zafer planını anlattı.    Galatasaray’ın yorgun olduğunu ve

Mandıralı o süreye dikkat çekti!
Trabzonspor'da hafta içinde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncularıyla kısa süreli görüşmeler yapan teknik direktör Hami Mandıralı, maç toplantısında ise öğrencilerini hem motive etti, hem de zafer planını anlattı. 
 
Galatasaray’ın yorgun olduğunu ve sıkıntılı bir Lazio karşılaşmasını geride bıraktığını vurgulayan 47 yaşındaki başarılı çalıştırıcı, “Kazanarak moral bulmak isteyen bir takıma karşı oynayacağız. Arena’da bizi taraftar baskısı bekliyor. Ancak ilk 30 dakikada gol atarsak işler terse döner, Galatasaray sıkıntıya düşer. İlk golü bulmak önemli, çünkü Galatasaray geriye düştüğünde maçı çevirmekte zorlanıyor” dedi.
 
Her şeye rağmen yaşanabilecek kötü bir senaryoya da oyuncularını hazırlayan Mandıralı, “Eğer ilk golü biz yersek sakın panik yapmayın. Çünkü biz her skoru çeviririz. Bu kalitemiz var. Sadece istekli ve hırslı olalım yeter” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler