Mandıralı: Hayattan kırmızı kart yemeyin

Mandıralı'dan dikkat çeken sözler

Mandıralı: Hayattan kırmızı kart yemeyin
Trabzonspor'un efsane oyuncusu ve eski milli futbolcu Hami Mandıralı, katıldığı bir programda unvanların gelip geçici olduğunun altını çizerek, "İnsanlık her zaman baki kalır. Lütfen iyi futbolcu olurken, iyi insan olmayı da unutmayın. Hayattan kırmızı kart yemeyin. Ben hep örnek olmaya çalıştım. Sizler de örnek olun, iyi insan olun" dedi. 

Futbolcu olmak için çok mücadele ettiğini kaydeden Mandıralı, "Çok fedakarlıklar yaptım. Sonunda da evet futbolcu oldum. Ülkemin en güzel takımlarından bir tanesinde, Trabzonspor’da 15 yılım geçti. Gençlere şunu söylemek isterim ki, unvanlar gelip geçicidir. Ama insanlık her zaman baki kalır. Lütfen iyi futbolcu olurken, iyi insan olmayı da unutmayın. Futbol hayatımda haksız yere bir defa kırmızı kart yedim. Yıllar sonra Ahmet Çakar televizyonda kendi de itiraf etti. Hayatımda yaptığım bir yanlış vardı, o da Hami’ye kırmızı kart göstermekti dedi. Bu da benim için çok anlamlı bir şey. Bunlar futbolda olağan şeyler. Hayattan kırmızı kart yemeyin. Ben hep örnek olmaya çalıştım. Sizler de örnek olun, iyi insan olun. Gerçekten unvanlar, apoletler gelip geçici. Fakat insanlığınız herkesi ilgilendiriyor" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor