Mandıralı hangisini seçecek? Onur mu Esteban mı?

Trabzonspor'da performansları açısından birbirlerini aratmayan  Onur Recep Kıvrak ve Esteban Alvarado Hami Mandıralı'yı zor bir seçim yapmak zorunda bırakıyor.   Yaşadığı sakatlık nedeniyle oynayamadığı karşılaşmalarda Onur’un yerini devralan Kosta Rikalı

Mandıralı hangisini seçecek? Onur mu Esteban mı?
Trabzonspor'da performansları açısından birbirlerini aratmayan  Onur Recep Kıvrak ve Esteban Alvarado Hami Mandıralı'yı zor bir seçim yapmak zorunda bırakıyor.
 
Yaşadığı sakatlık nedeniyle oynayamadığı karşılaşmalarda Onur’un yerini devralan Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado, göstermiş olduğu performansla herkesin takdirini topladı. Son oynanan 5 maçın 3’ünde kalesinde gol görmeyen Esteban, sadece 2-0 mağlup olunan Beşiktaş ve 1-1 berabere kalınan maçlarda kalesinde gol gördü.
 
Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan ve kötü günler geçiren Bordo mavililer bu sezon toplamda 38 gol yerken kalesinde en çok gol gören 7. Takım oldu. Kaleye geçtiği 17 lig karşılaşmasında Onur, 24 gole engel olamazken Esteban ise kaleyi koruduğu 11 maçta 14 golü kalesinde gördü.
 
Geçirdiği menüsküs ameliyatı sonrasında iyileşen ve takımla çalışmalara başlayarak antrenmanlarda hırslı bir görüntüm çizen Onur kaleyi, devrettiği Esteban’dan geri almak istiyor. Bu konuda en çok sıkıntıyı yaşayanlardan biri ise Hami Mandıralı. Genç teknik adam pazartesi günü oynanacak olan Gençlerbirliği karşılaşmasında Onur’a mı yoksa Esteban’a mı şans vereceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor