Mandıralı Erkan'ı bombaladı!

Trabzonspor'un efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, çarpıcı açıklamalar yaptı. Kulüpte mutlu bir ortam olmadığını dile getiren tecrübeli futbol adamı, teknik direktör Ersun Yanal’a da ağır eleştiriler yöneltti. İşte Hami Mandıralı’nı

Mandıralı Erkan'ı bombaladı!
Trabzonspor'un efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Kulüpte mutlu bir ortam olmadığını dile getiren tecrübeli futbol adamı, teknik direktör Ersun Yanal’a da ağır eleştiriler yöneltti. İşte Hami Mandıralı’nın gündeme oturacak o açıklamaları:
 
‘BÖYLE KONUŞAMAZ’
 
“Ersun Yanal'ın aldırdığı oyunculardan Aytaç, birkaç maçta sakatlandı. Erkan da sözünün eriymiş, transfer sürecinde 'Fenerbahçe'den başka takımda oynamam' demişti. Gerçekten de oynamıyor. Yetenekli ama geldiğinden beri bir tane maçı yok. Yanal 'Ben süreci yönetiyorum, sonuçları değil’ diyor. Trabzon'un hocası, teslimiyetçi oynayıp maç verdikten sonra, böyle konuşamaz.”
 
“Ardına rüzgârı almış, bakalım nereye gidecek. İstanbul'dan belli güçler onu her türlü her yere pazarlıyor. Ama bu beyanatlar Trabzon'u yaralıyor. Buna hakkı yok.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler