Mandıralı: Eleştirirken insanlar elini vicdanına koysun

Trabzonspor’un Osmanlıspor’a mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Hami Mandıralı açıklamalarda bulundu Mandıralı şöyle konuştu; Geçen hafta maçta yaşanan olaylardan sonra oyuncular eylem yaptı. İki takımda buna uydu. Trabzonspor’a hizmet e

Mandıralı: Eleştirirken insanlar elini vicdanına koysun

Trabzonspor’un Osmanlıspor’a mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Hami Mandıralı açıklamalarda bulundu

Mandıralı şöyle konuştu;

Geçen hafta maçta yaşanan olaylardan sonra oyuncular eylem yaptı. İki takımda buna uydu. Trabzonspor’a hizmet eden içerde dışarda hizmet eden herkese saygı duyuyorum. Ancak onlarda bize saygı duymalı. Trabzonspor’un iki maçta oyun isteği yoktu. İkinci yarıda oyuna asıldık golü bulduk ancak çok çabuk gol yedik. İyi oynamadık rakip daha iyiydi ve kazandılar. Tabi ki üzgünüz.

Bu durumdan keyif almıyorum. Bu takımı biz kurmadık sonradan geldik katıldık. Elimizdeki kadro bu oyunculardan kurulu. İnsanlar eleştirirken insanlar ellerini vicdanlarına koysunlar. Bugün oyanayacak 10 oyuncumuz yok. Takımımızı hazırlayarak maça çıkarmaya çalışıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler