Mandıralı: Cardozo'nun deplasmanda oynama şansı yok!

Trabzonspor’un Efsane futbolcularından ve Teknik Direktör Şota ile aynı dönemde forma giyen Hami Mandıralı’ya Bordo-Mavili takımı sorduk. Mandıralı, takımın ilk 3 haftalık performansı hakkındaki sorumuza, “Yeni bir kadro. Daha iyi olacağını düşünüyorum. T

Mandıralı: Cardozo'nun deplasmanda oynama şansı yok!

Trabzonspor’un Efsane futbolcularından ve Teknik Direktör Şota ile aynı dönemde forma giyen Hami Mandıralı’ya Bordo-Mavili takımı sorduk. Mandıralı, takımın ilk 3 haftalık performansı hakkındaki sorumuza, “Yeni bir kadro. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Takımın enerjisi var. Futbolcular 2-3 hafta sonra birbirlerini daha iyi tanıyacak. Böyle bakıldığında olumlu düşünebiliriz. Trabzonspor yarışın içinde olacak. Herkes egolarını bir kenara bırakıp takıma destek olmalı” şeklinde cevap verdi.

MARİN GÜZEL SİNYALLER VERDİ

Hami Mandıralı, yeni transferlerle ilgili sorumuz karşısında da şu ifadeleri kullandı: “Douglas’ı çok fazla tanımıyorum. Marin çok güzel sinyaller verdi. Şota onu iyi kullanırsa Trabzonspor’a büyük katkı sağlayabilir. Çok yönlü bir oyuncu. Alman ekolünden gelmesi de bir avantaj. Ondan çok umutluyum. Cavanda’yı biraz daha oyun içinde kullanmak lazım. Okay hergün daha iyiye gidiyor. Genç, kabiliyetli ve savaşan bir oyuncu. Erkan daha iyi olmalı. Mbia kalitesi tartışılmaz bir oyuncu.”

Şota çok zeki bir teknik adam

Hami Mandıralı, Şota hakkında şu ifadeleri kullandı: “Şota benim takım arkadaşım. Çok zeki bir adam. Kimseyi işine müdahale ettirmezse bu işin altından rahatlıkla kalkabilir.”

Cardozo’nun deplasmanda oynama şansı yok

Trabzonspor’un forvet hattını değerlendiren Hami Mandıralı, “Cardozo tabiki klas bir oyuncu. Akhisar maçındaki golü ondan başka kimse atamazdı. Ama sadece o vuruşu mu bekleyeceksiniz ondan. Bu adam hiç kimseyi geçmeyecek mi, adam kovalamayacak mı? Hiç gücü yok. Ama N’Doye penaltı kaçırsa da adam kovalıyor, ayağında top tutuyor, ileri geri gidip geliyor. Çok çalışkan bir oyuncu. Cardozo’nun deplasmanlarda oynama şansı olduğunu düşünmüyorum. Ama Avni Aker’de ihtiyaç olduğu zaman ikinci yarılarda kullanabilirsin. Sonuçta markadır Cardozo. Kıymetsizleştirmemeliyiz ama Trabzonspor için sürekliliği olan bir oyun yapısı yok”

Kevin Constant devşirme bir sol bek

Efsane futbolcu “Trabzonspor’un aksayan yönü neresi?” sorusuna da şöyle cevap verdi: “Trabzonspor’un aksayan tek yönü sol bek. Çünkü Constant devşirme bir sol bek. Hep ofansif oynamış, hiç defansın solunda oynamamış. Kademe anlayışı yok. Sadece top ayağına geldiğinde topu güzel kullanıyor, hücuma gittiğinde de geri gelmiyor. Çok aksıyor. Constant’tan sol bek olmaz. O ofansif orta saha oynatılmalı. Bu değersizleştirmek değil! Onun hücuma daha yatkın bir oyuncu.”

İlkhaber 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler