Malaga'dan flaş Amrabat açıklaması

Trabzonspor'un uzun süredir ilgilendiği Amrabat için can sıkıcı bir iddia ortaya atıldı.Geçtiğimiz sezon Malaga'da kiralık olarak forma giyen Faslı futbolcu Nordin Amrabat için İspanyol kulübünden açıklama geldi. Nordin Amrabat'ın satın alma opsiyonunun h

Malaga'dan flaş Amrabat açıklaması

Trabzonspor'un uzun süredir ilgilendiği Amrabat için can sıkıcı bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz sezon Malaga'da kiralık olarak forma giyen Faslı futbolcu Nordin Amrabat için İspanyol kulübünden açıklama geldi.

 Nordin Amrabat'ın satın alma opsiyonunun halen Malaga'da olduğu hatırlatılan açıklamada, opsiyon süresinin Haziran ayının sonunda biteceğine vurgu yapıldı.

Türkiye 'de çıkan Amrabat ile Trabzonspor'un anlaştığı yönündeki haberlere güvenilmemesi çağrısı yapılan açıklamada, Faslı oyuncu ile Malaga Kulübü'nün 4 yıllık anlaşmaya vardığı ve buna tarafların uyacağı duyuruldu.

Malaga ile Galatasaray 'ın geçtiğimiz yıl imzalanan kiralık sözleşmesinde '3.5 milyon Euro ödenmesi halinde Amrabat, Malaga'nın sözleşmesi futbolcusu olur' maddesine işaret edilerek, bu ücretin ödenmesi hususunda taraflar arasında bir süredir pazarlıklar yapıldığı ve anlaşmanın yakın olduğu vurgulandı.

İspanya basınında çıkan haberlere göre; Malaga Kulübü'nün Juanma, Samu Castillejo ve Garcia'nın satışından elde ettiği paranın bir kısmını Amrabat transferine kullanacağı ve bu oyuncuyu kadrosunda bulundurmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor