Mağlubiyete rağmen Trabzonsporlu oyuncuya övgüler! "Kalitesini gösterdi"

Tuncay Lakot, Trabzonspor'un Beşiktaş'a mağlup olduğu maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 24. hafta müsabakasında Beşiktaş'a konuk oldu ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 Haber Müdürü Okan Çıtlak müsabaka sonrası değerlendirmelerde bulundu.

"Savic kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi"

Savic'in  mağlubiyete rağmen iyi bir oyuncu olduğunu gösterdiğini kaydeden Tuncay Lakot, "Savic bugün 5 üzerinden 4 puan aldı diyebiliriz. Önemli ve kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Nasıl pozisyon alınması gerektiğini, nasıl oyun kurulması gerektiğini gösterdi. Günümüz futbolcu da buna döndü. Kaleci de oyun kuruyor artık. Artık takımı hücuma kaldıran üçlü; kaleci ve iki stopr. Bu olmazsa, şişirirsin ve duvar gibi top geri gelir" dedi.

Lakot sözlerine şu şekilde devam etti:

Batagov biraz savruk oynadı. Pedro bindirmeler yaptı fakat savunmada sıkıntılar yaşıyor. Aman aman iyi ya da aman aman kötü bir oyuncu değerlendirmesi yapmak zor. 

Mendy'i çok koşuyor ve mücadele ediyor fakat oynadığı mevki biraz daha çabuk oynaması gerekilen bir mevki. O ne kadar çabuk hareket ederse, Trabzonspor o kadar çabuk atağa çıkma fırsatı yakalıyor. Beşiktaş'ın golünde Silva bir yayla alanı buldu. Golü attılar, Mendy ondan sonra kadraja girebildi.

Visca, maçın belli ritmin üstüne çıktığı anlarda oyuna cevap veremez gel geldi. Buna da şaşırmıyorum. Çünkü belli bir yaşta. Çizgi oyuncusuysanız ileri geri gidip gelmek zordur. Gidersiniz ama geri gelemezsiniz. Visca'da da bu durum söz konusu. Nwakaeme'de de aynı durum söz konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir