Maçın adamı Yusuf: "Bu takıma inansınlar"

Adanaspor maçında 2 gol kaydeden maçın adamı Yusuf Erdoğan maç sonunda konuştu.

Maçın adamı Yusuf: "Bu takıma inansınlar"

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında karşı karşıya geldiği Adanaspor maçında maçın adamı seçilen Yusuf Erdoğan'dan açıklama geldi.


Yusuf Erdoğan şunları söyledi:  "Maçın adamı olduğum için takımıma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beni buna takım arkadaşlarım taşıdı. İnşallah aynı şekilde devam edeceğiz. Biz bir aileyiz. Bordo mavi formayı giyen, buradan ekmek yiyen herkesle bir aileyiz. Takım olarak zor günler geçiriyoruz. Trabzonspor'da oynamanın önemini ve ağırlığını biliyoruz. Yeri geliyor kötü sonuçlar nedeniyle ailelerimizin yüzüne bile bakamıyoruz. Taraftarlarımızın bizi iyi günümüzde de kötü günümüzde de yanımızda olmasını istiyoruz. lütfen bizi desteklesinler. Bu takıma inansınlar. Biz iyi bir takımız sadece zamana ihtiyacımız var. Kalabalık bir kadromuz var, birbirimizin isimlerini bile sezonun ikinci, üçüncü haftasına doğru öğrenmeye başlamıştık. Takımda yeni çok arkadaşımız var. Güzel bir ekibiz. Burayı başarılı yapacaksa Ersun abi yapacak. Bu coğrafyayı, kimliği bilen bir insan. Taraftarımız bizi sabırla ve güzelce desteklesin. Çok ağır sters altında oynadığımız maçlar oluyor. Bu herkesin kaldırabileceği birşey değil. Takım arkadaşlarımız bunun üstesinden geldi. Gollerin hepsi çok güzeldi ama Mehmet Ekici2nin golü daha güzeldi. Mehmet'i tebrik ediyorum."


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor