Luis Ibanez yeniden doğdu

Trabzonspor'da Ibanez kendine geldi

Luis Ibanez yeniden doğdu

Trabzonspor’a 2016-2017 sezonunda transfer edilen ancak beklentilere bir türlü cevap veremeyen Luis Ibanez, bordo-mavili takımdaki son senesinde adeta yeniden doğdu. Kızılyıldız’dan 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ile transfer edilen ancak Trabzonspor’da ki ilk yılında ligde sadece 212 dakika forma giyen Ibanez’den lig bitinde kulüp bulması istenmişti.

İlk yılında 850 bin euro, ikinci yılında 950 bin euro ve bu yıl içinde 1 milyon 50 bin euroluk garanti sözleşmesi nedeniyle Trabzonspor’dan ayrılmayacağını söyleyen Ibanez, geçtiğimiz sezon ise Karabükspor forması giyindi. Teknik Direktör Ünal Karaman ile birlikte Karabük’te çalışan Ibanez, böylelikle Trabzonspor’da ki son yılında kendine yeni bir sayfa açtı.

Karaman’ın hazırlık maçında öncelikli olarak tercih ettiği Ibanez, Cagliari maçında da ilk 11’de sahaya çıktı. 87 dakika  sahada kalan Ibanez, gerek hücumda gerekse savunmada etkili bir performans ortaya koydu. Novak’ı adeta unutturan Ibanez’in yeri sezonda formayı almasına da kesin gözü ile bakılıyor.  

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler