"Lucescu'dan vazgeç başkan"

Olaylı Galatasaray maçı yüzünden Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın İstanbul'da efsane futbolcularla yaptığı toplantı güme gitti. Başkan Usta, efsaneler ile buluşmasında kuracağı futbolcu izleme komitesi ile ilgili olarak bu kulvardan gelen ağır eleşti

"Lucescu'dan vazgeç başkan"

Olaylı Galatasaray maçı yüzünden Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın İstanbul'da efsane futbolcularla yaptığı toplantı güme gitti.

Başkan Usta, efsaneler ile buluşmasında kuracağı futbolcu izleme komitesi ile ilgili olarak bu kulvardan gelen ağır eleştirileri yumuşatmayı amaçladı. Usta efsane isimlere dünyada futbol izleme yönteminin değiştiğini, artık bu işin bilim olduğunu, futbolcu izleyenlerin sosyoloji, mantık, anatomi bildiğini, yabancı dilleri olduğunu belirterek “Sizlerden de yardım alacağız ama, izleme komitesi böyle bilimsel çalışacak” açıklamasında bulundu.

''Lucescu'dan vazgeç'' dediler

Toplantıda futbolcular adına konuşanlardan İhsan Derelioğlu, hiçbir eski futbolcunun bir iş beklentisi içinde olmadığını söyledi. Usta’ya genel kurulda rakip olan Celik Hekimoğlu'nun listesinin önemli ismi Ali Kemal Denizci, yönetimin döneminde başarılı işlere imza attığını belirtti. Bazı eski yöneticiler ise Usta'dan; Mircea Lucescu sevdasından vazgeçmesini talep etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler