Lucescu Trabzonspor'dan süre istedi

Trabzonspor'da sezon başında takımın başına getirilen ancak istenilen verimin alınamaması üzerine yolların ayrıldığı Şota'nın ardından Teknik Direktörlük görevine getirilen Altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu'nun sezon sonuna kadar takımın başında kalmasına

Lucescu Trabzonspor'dan süre istedi
Trabzonspor'da sezon başında takımın başına getirilen ancak istenilen verimin alınamaması üzerine yolların ayrıldığı Şota'nın ardından Teknik Direktörlük görevine getirilen Altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu'nun sezon sonuna kadar takımın başında kalmasına karar verilmişti.
 
Bordo mavili kulübün yeni yönetimi yeni sezon için teknik Direktör arayışlarını sürdürürken Başkan Muharrem Usta'nın sürekli olarak ismini söylediği Mircea Lucascu ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
 
Rumen teknik adama yapılan teklif sonrası Mircea Lucescu’nun Trabzonspor yönetiminden düşünmek için süre istediği öğrenildi. Bu süre sonunda Rumen Teknik adamın vereceği karara göre Trabzonspor yönetimi yeni yol haritasını belirleyecek. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor