"Lucescu Trabzonspor'a lüks!"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, “Lucescu Trabzonspor için lüks bir teknik direktör. Şu an takımın başında 3 haftalığına Sadi Tekelioğlu bulunmakta. Bence sezon sonuna kadar onunla göreve devam etmeliler” dedi. 1967 Trabzonsporlul

"Lucescu Trabzonspor'a lüks!"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, “Lucescu Trabzonspor için lüks bir teknik direktör. Şu an takımın başında 3 haftalığına Sadi Tekelioğlu bulunmakta. Bence sezon sonuna kadar onunla göreve devam etmeliler” dedi.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’da yapılan kongre, teknik direktör gündeminde olan Mircea Lucescu ve Rusya’nın Rubin Kazan takımında forma giyen Gökdeniz Karadeniz hakkında açıklamalarda bulundu.

“TRABZONSPOR ADINA İYİ BİR KONGRE OLDU”

2 yıl gecikmeli bir kongre olduğunu söyleyen Hatayoğlu, “Yargıtay’ın karar vermesine rağmen kongre 2 yıl geç yapıldı. 2.5 yıllık süreçte İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’un üzerindeki tasarruflarını, yaptırımlarını, söylem ve eylemlerini tüm kamuoyu görmüş oldu. Çok kötü bir sınav verdi. Başkan olarak girdiği kongrede ezici bir çoğunlukla başkanlığı bıraktı. Asıl yarış Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta arasında geçti. Gerçekten dişe diş bir mücadele oldu. Son sandığa kadar başkan olan Celil Hekimoğlu, son sandıkta Muharrem Usta’ya devretmiş oldu. Trabzonspor adına iyi bir kongre oldu. Bundan sonra icraatları bekleyip, göreceğiz” şeklinde konuştu.

“LUCESCU LÜKS BİR TEKNİK DİREKTÖR”

Trabzonspor’un birinci derece probleminin iç sorun olduğunu belirten Hatayoğlu, “Muharrem Usta ve yönetim bence kulüpte neler olup bitmiş, bunu masaya yatırmalı. Gerek teknik konularda gerek futbolcu ve ekonomik konularda Trabzonspor ile ilgili neler yapabileceklerini ortaya koyup strateji geliştirmeliler. Lucescu Trabzonspor için lüks bir teknik direktör. Şu an takımın başında 3 haftalığına Sadi Tekelioğlu bulunmakta. Bence sezon sonuna kadar onunla göreve devam etmeliler. Sadi Tekelioğlu’nun en büyük özelliği altyapıdan oyuncu kazandırmak. En azından bu süreçte Muhammed gibi altyapıdan oyuncu katabilir. Altyapıdan gelecek oyuncular açısından bence Sadi Tekelioğlu ile devam edilmelidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler