Lucescu tamam mı?

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, seçim sürecinde camiaya söz verdiği Rumen teknik adam Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek için çok önemli bir adım attı.   Fotomaç gazetesinin iddiasına göre Lucescu Trabzonspor'un teklifine evet dedi. İşte gazeten

Lucescu tamam mı?
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, seçim sürecinde camiaya söz verdiği Rumen teknik adam Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek için çok önemli bir adım attı.
 
Fotomaç gazetesinin iddiasına göre Lucescu Trabzonspor'un teklifine evet dedi. İşte gazetenin iddiaları;
 
Önceki gün Romanya'ya giderek Lucescu ile masaya oturan ve saatlerce görüşen başkan Usta, kulüple ilgili hazırladıkları projeleri tek tek anlattı. Ekonomik olarak da kulübü rahatlatacak adımlardan Luce'ye ayrıntılı bir şekilde bahseden Usta, takımda çok kaliteli futbolcular bulunduğunu ve özellikle altyapıdan da birçok ismin gelecek vadettiğine vurgu yaptı. 
 
Projeleri çok beğendi 
Kendisine anlatılan projeleri çok beğenen, özellikle '50. Yılda Şampiyonluğa' ve 'Akyazı Projesi'ne bayılan Lucescu, kulübün koyulan hedeflere ulaşması için bütçenin yüksek olması gerektiğine vurgu yaptı. Prensipte varılan anlaşmanın ardından ise son detaylarıın sezon sonuna yakın bir zamanda görüşülmesi kararlaştırıldı. Bu süre zarfında Lucescu da kulübü Shakhtar Donetsk ile görüşecek. Sözleşmesi sezon sonuna sona erecek olan Rumen hocanın, "Kulübümle masaya oturmadan kesin olarak anlaşmam hiç doğru olmaz. Duruma göre hareket edeceğim" dediği de öğrenildi. 
 
Tekelioğlu ile devam mı? 
Bu arada yönetimden bazı isimlerin teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar devam edilmesi fikrine de sıcak baktığı ancak buna tepki gösterenlerin de olduğu belirtildi. Kasımpaşa maçından sonra verilecek olan kısa arada toplanacak olan Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun teknik direktör Lucescu ile başkan Muharrem Usta'nın yaptığı görüşmenin detaylarını ve sezon sonuna kadar takımı kimin çalıştıracağını masaya yatıracak. Toplantıdan sürpriz isimlerin de çıkabileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor