Lucescu: "sezon sonunda göreceğiz"

Trabzonspor'un gündeminde yer aldığı ileri sürülen tecrübeli teknik direktör Mircea Lucescu önemli açıklamalarda bulundu.   Lucescu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;   "Türk medyası benimle ilgili nasıl yalan haber yapabiliyor? Trabzonspor’dan hiç

Lucescu: "sezon sonunda göreceğiz"
Trabzonspor'un gündeminde yer aldığı ileri sürülen tecrübeli teknik direktör Mircea Lucescu önemli açıklamalarda bulundu.
 
Lucescu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
 
"Türk medyası benimle ilgili nasıl yalan haber yapabiliyor? Trabzonspor’dan hiç kimseyi aramadım, hiçbir yere gitmedim, kimseyle pazarlık yapmadım ve de kimseye verdiğim bir söz yok. Hep söyledim, yine söyüyorum, şu anda önceliğim Shakthar. Burada devam ediyorum, Ukrayna Ligi’nde liderim ve Avrupa Ligi’nde oynuyorum. Şimdilik ayrılma gibi bir düşüncem yok. Türk basınını anlayamıyorum. Sözleşme imzaladığım haberlerini uyduruyorlar. Bu haberler doğru değil, hepsi yalan!"
 
"USTA ADIMI SEÇİMDE KULLANDI"
 
"Başkan Muharrem Usta, adımı seçimde kullandı. Normal şartlarda şimdi beni ikna etmeye çalışması gerek, fakat bu başka bir sorun, bu onun problemi. Basın, sözleşme imzaladığımı, bazı taleplerim olduğunu nasıl yazabilir? Her yıl aynı şeyler! Başka takımlarla da ismin anılınca aynısı oluyor. Bir medya kuruluşu yalan haber yaratıyor, diğerleri de ondan alıyor. Sonra o haber Ukrayna’da çıkıyor. Buradaki insanlar da benim doğru söylemediğimi, yalan konuştuğumu düşünüyor. Bu yüzden Türk medyasına çok kızgınım."
 
"NELER OLACAĞINI SEZON SONUNDA GÖRECEĞİZ"
 
"Sezon sonunda sözleşmem sona erecek, ne olacağını o zaman göreceğiz. Ancak bu benim problemim. Türkiye’de medyanın problemi değil. Bu süre içinde medyadaki her haber bana çok büyük sorun yaratıyor. Başkanımla, kulübümle, futbolcularımla, taraftarlarla ve buradaki basınla sorun yaşıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler