Lucescu paylaşılamıyor

Başkan Muharrem Usta'nın göreve geldiği günden bugüne adı Trabzonspor'la anılan Lucescu için Galatasaray'ın devreye girdiği öne sürüldü.   Fourfourtwo'nun internet sitesinde yer alan habere göre, Galatasaray yönetimi, Mircea Lucescu ile görüşmek için önce

Lucescu paylaşılamıyor
Başkan Muharrem Usta'nın göreve geldiği günden bugüne adı Trabzonspor'la anılan Lucescu için Galatasaray'ın devreye girdiği öne sürüldü.
 
Fourfourtwo'nun internet sitesinde yer alan habere göre, Galatasaray yönetimi, Mircea Lucescu ile görüşmek için önceki gün Ukrayna'ya çıkarma yaptı. Başkan Dursun Özbek'in kardeşiMehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün, Shakhtar Donetsk'in Ukrayna Kupası'nda Vorskla ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği karşılaşmanın ardındanMircea Lucescu ile masaya oturdu.
 
Özbek-Ergün ikilisi, kadronun yeniden yapılandırılması konusunda Mircea Lucescu'nun tecrübesinden yararlanmak istediklerini belirttiler ve resmi teklifte bulundular. Trabzonspor'un da yakından ilgilendiği ve başkan Muharrem Usta'nın daha önce bir araya geldiğiLucescu ise Galatasaray'dan düşünmek için süre istedi. 70 yaşındaki Rumen teknik adam, 2004'ten beri çalıştırdığı Shakhtar'da 8 lig, 1 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası, 5 Ukrayna Kupası, 7 Ukrayna Süper Kupası kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor