Lucescu kararını verdi!

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın birçok kez teklifte bulunduğu ancak ikna edemediği Rumen teknik adam, kariyeri ile ilgili önemli bir karar aldı   Lucescu kararını verdi... Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta'nın "Lucescu tweeti" gündemi b

Lucescu kararını verdi!
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın birçok kez teklifte bulunduğu ancak ikna edemediği Rumen teknik adam, kariyeri ile ilgili önemli bir karar aldı
 
Lucescu kararını verdi... Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta'nın "Lucescu tweeti" gündemi belirledi. Seçime giden bordo mavili camiada, atılan bu tweet heyecan yarattı. Yakın zamanda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın birçok kez teklifte bulunduğu ancak ikna edemediği Rumen teknik adam, kariyeri ile ilgili önemli bir karar aldı.
 
2004 yılından bu yana Shaktar'ın başında olan deneyimli çalıştırıcı bu sezon sonu itibariyle görevinden ayrılıyor. Donetsk'teki iç savaş ve 11 yılın verdiği yorgunluk sebebiyle Lucescu artık yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor. Bu düşüncesini Shaktar Kulübü'nün sahibi Ahmedov'a da ileten Lucescu sezon sonu kesin olarak Shaktar'dan ayrılıyor.
 
TRABZON GÖRÜŞMESİ
Bu hafta Başkan adaylığını resmen açıklaması beklenen Muharrem Usta da ünlü teknik adamı takımın başına getirmek istiyor. Bunun için bir öngörüşme yapıldı. Ancak Lucescu net cevabını Trabzon'daki kongre sonrası verebileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler