Lucescu gelecek mi?

Trabzonspor'da teknik direktör için çalışmalar devam ederken başkan Muharrem Usta bu konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.   Radyospor'a konuşan Muharrem Usta, "Yakın zamanda Lucescu konusu sonuçlanacak. Fakat başarı sadece hoca ve transferlerle ge

Lucescu gelecek mi?
Trabzonspor'da teknik direktör için çalışmalar devam ederken başkan Muharrem Usta bu konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Radyospor'a konuşan Muharrem Usta, "Yakın zamanda Lucescu konusu sonuçlanacak. Fakat başarı sadece hoca ve transferlerle gelmiyor. Aceleci olmamamız laızm. Herkes sabırlı olsun. Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrılırsa da 1-2 hafta içerisinde bizimle bir yola başlayacak. Lucescu olmazsa Juande Ramos ve benzeri hocalarla görüşmelerimiz var. Fakat aceleci olmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor