Lokman Sadıklar: Trabzonspor her zamanki gibi…

Trabzonspor – Krasnodar Maçı Öncesi Trabzonspor yöneticisi Lokman Sadıklar Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Lokman Sadıklar: Trabzonspor her zamanki gibi…

Trabzonspor evinde Krasnodar’ı ağırlarken Trabzonspor Yöneticisi Lokman Sadıklar maç önü canlı yayınında Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Lokman Sadıklar “ Ülke puanına katkı yapmamız için önemli bir maç Her zamanki gibi galibiyet için çıkacağız. Önceki maçlara göre biraz daha rahatız. Takıma güvendiğimiz için olabilir. Lig daha önemli ama Avrupa da çok önemli.” Dedi

Biz de bir taraftarız ve taraftar gözüyle bakıyoruz diyen Sadıklar “Hocaya karışmak gibi bir durumumuz yok ama taraftar olarak her maçı kazanmak istiyoruz. Trabzonspor büyük bir rotasyonla çıksa bile kazanmak isteriz. Bu taraftarlığımızın verdiği bir şey. Sturridge kasığındaki bir sıkıntıdan dolayı tedbir amaçlı oynatılmıyor. Bu maçta dinlendirilmesi uygun görüldü. Ama kadromuz ideal kadromuz. Rotasyon yok bence. Galip gelmek adına çıkartılan bir kadro. Skordan önce keyif veren bize yakışan bir futbolla maça hazırlanmak. Tabi galip gelirsek süper olur.” İfadelerini kullandı.

Sadıklar son olarak “Bir şeyin altını çizelim. Tabi ki iddialı olacak ama takımın üzerinde baskı yaratır bu. Biz önümüzdeki maçları tek tek geçmek istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor