Lokman Sadıklar: "Bu takım yüzümüzü güldürecek"

Lokamn Sadıklar maç sonu Haber61'e konuştu.

Lokman Sadıklar: "Bu takım yüzümüzü güldürecek"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Yöneticisi Lokman Sadıklar Kasımpaşa maçı sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Sadıklar maç ile ilgili olarak, “İki haftadaki şanssız mağlubiyetlerden sonra bu galibiyet çok iyi oldu. Bundan sonra daha iyi haftalar geçireceğimizi düşünüyorum. Akhisar maçının daha rahat olacaını düşünüyorum. Biraz zamana ihtiyacımız var. Altyapı ve tesisleşme anlamında ciddi çalışmalarımız var. Biraz daha işler yoluna girecek diye temenni ediyoruz. Bu takım yüzümüzü güldürecektir.” dedi.

Olcay’la yaptığı görüşme ile ilgili olarak konuşan Lokman Sadıklar, “Aile içerisinde tatsızlık olabilir ama bu tatsızlık değil. Olcay’ın kadroda olmaması dolayısıyla moral bozukluğu oldu ve ani reflekste bulundum dedi. Hafta içerisinde hocasından özür dileyerek anlaşacaklarını düşünüyorum. Büyük bir tatsızlık değil. Herkesin üzerinde bir stres var. Hocası ile diyalogları çok iyi. Olcay çok iyi bir arkadaşımız. Hafta içerisinde düzzelecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor