Liglerin durumu ile alakalı flaş açıklama: Sporcu sağlığı...

Spor Bakanı Kapasoğlu'ndan flaş açıklama.

Liglerin durumu ile alakalı flaş açıklama: Sporcu sağlığı...

Spor Bakanı Kasapoğlu, liglerin durumu konusunda TFF ve kulüp yöneticileriyle toplantılar yaptıklarını ve süreçle ilgili kararın ortak akılla alınacağını vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin corona virüsü salgını sürecinde diğer ülkelere kıyasla daha başarılı olduğunu söyledi.

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi tünelin ucundaki ışık görüldü" diyen Bakan Kasapoğlu, "Biz sporcumuzun sağlığını bir müsabakaya, bir organizasyona değişmeyiz; sağlık her şeyin başı. Geçtiğimiz günlerde futbol, basketbol, hentbol ve voleybol federasyon başkanlarını davet ettim; bu süreçteki yol haritalarını sordum. Çalışmalarını yapıyorlar. İşleyen bir çalışma süreci var ama burada esas olan yine federasyonlarımızın kendi yapacakları çalışmalar olacak. Gerek UEFA ile iletişimleri, diğer federasyonların kendi alanlarıyla ilgili iletişimleri; bunların sonucunda ortaya çıkacak fikir, ortak akıl bu sürecin takvimini de belirleyecektir" değerlendirmesinde bulundu.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor