Lideri Trabzonspor belirliyor

Trabzonspor bu sezon hem Fenerbahçe'yi hem Galatasaray'ı 1'er kez liderlikten etti.  Bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalsa da Trabzonspor'un 3 büyüklere karşı aldığı sonuçlar zirvede belirleyici oldu. Ligin 2. yarısında 18. haftayı lider kapatan Fene

Lideri Trabzonspor belirliyor
Trabzonspor bu sezon hem Fenerbahçe'yi hem Galatasaray'ı 1'er kez liderlikten etti. 
 
Bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalsa da Trabzonspor'un 3 büyüklere karşı aldığı sonuçlar zirvede belirleyici oldu. Ligin 2. yarısında 18. haftayı lider kapatan Fenerbahçe, 19. hafta maçında Trabzonspor ile berabere kalınca liderliği Beşiktaş'a kaptırdı. 
 
Süper Lig'de 26. haftayı ise Galatasaray lider kapatmıştı ama 27. hafta maçında Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılılar liderliği de Trabzon'da bıraktı ve Bursaspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe koltuğun yeni sahibi olmuştu. 
 
29. hafta maçları oynanacak ve bu kez de Beşiktaş 28. haftanın lideri olarak Trabzon deplasmanına çıkacak. Bordo-mavililer, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'a da çelme takarak rakibini liderlikten etmeye çalışacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor