Levent Erkuloğlu: Trabzonspor tarihinin en fazla seyredilen maçı olacak

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Levent Erkuloğlu Haber61'e konuştu.

Levent Erkuloğlu: Trabzonspor tarihinin en fazla seyredilen maçı olacak

HABER61 / ÖZEL HABER / TUNCAY LAKOT

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında evinde Galatasaray'ı ağırlayan Trabzonspor'un taraftarlarında heyecan dorukta.


Zorlu derbiyi izlemek için stada gelen Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Levemt Erkuloğlu Haber61 TV mikrofonlarına değerlendirmede bulundu.

İkinci yarı yapılan transferlerle Trabzonspor'un muazzam bir başlangıç yaptığını belirten Levent Erkuloğlu şunları söyledi: "Devre arasında yapılan transferler takıma cuk diye oturdu. Trabzonspor ikinci yarıya muazzam bir başlangıç yaptı. Bu Galatasaray maçı bizim için önemli. Trabzonspor tarihinin en fazla seyredilen maçı olacak. Galatasaray'ın da UEFA yolunda kazanması gereken bir maç. Bu maçın sonucunun ileriki maçlara yansıması olacaktır. İyi ve düzenli top oynuyoruz. Bu seyirci önünde Trabzonspor eski havasına daha fazla yaklaşır. Başkan Muharrem Usta'nın da söylediği gibi Trabzonspor'un 50. yıl hedefine, şampiyonluğa giden bir yol açılır. Gollü bir maç geçeceğine inanıyorum. İnşallah 2-3 farklı galip geliriz." 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor