Lemi Çelik; Ali Koç mağduriyet yaratmak için ona gitsin!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Lemi Çelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Lemi Çelik; Ali Koç mağduriyet yaratmak için ona gitsin!

Trabzonspor’un eski futbolcularından “Başbakan” lakaplı Lemi Çelik gündeme dair önemli sorulara yanıt verdi.

Trabzonspor’un Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından korunduğuna devlet desteği aldığına dair asılsız iddialara yanıt veren Çelik , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Fenerbahçe taraftarlığına dikkat çekti.

Öncelikle Trabzonspor’u değerlendiren Çelik “Trabzonspor özellikle ofansif alanda çok yetenekli futbolculara sahip olmasıyla yarışta diğer takımların önünde görünüyor. Sörloth hem pilot santrafor hem de kontra ataklarda hızlı çıkabiliyor. O yüzden çok büyük bir avantaj. “ dedi.

KORUNMADA FENERBAHÇE’NİN KİMSE ÖNÜNE GEÇEMEZ
Saha dışı koruma ve kollanma iddiaları konusuna yanıt veren Çelik “ Sadece bu sezon değil bütün sezonlar boyunca Fenerbahçe saha dışı korunma konusunda herkesten öndedir. Hiçbir takım bu konuda Fenerbahçe’nin önüne geçemez. Fenerbahçe ile ilgili geçmişi konuşmanın onlara bir katkısı yok.  Fenerbahçe adına saha dışı destek aramanın mağduriyet aramanın bir katkısı olacağını düşünmüyorum.” İfadelerini kullandı.

ERDOĞAN’IN FENERBAHÇE SEVGİSİNİ BİLMEYEN YOK
Bakan Berat Albayrak’ın Trabzonspor’u desteklediği iddiaları karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Fenerbahçe taraftarı olmasına dikkat çeken Çelik “Cumhurbaşkanının Fenerbahçe sevgisini bilmeyen yok.  Berat bey tarafından Trabzonspor kollanıyor derseniz, Trabzonsporlular da “Cumhurbaşkanı Fenerbahçe’yi koruyor kolluyor” diyebilir. Bana göre bunları konuşmanın dışarıdan böyle bir destek aramaya gerek yok iki kulübün de böyle bir desteğe de ihtiyacı yok. İki kulüp de ülkemizin önemli kulüpleri. İki camiayı karşı karşıya getirmenin mağduriyet ortamı yaratıp bundan beslenmenin de bir anlamı yok.” Şeklinde konuştu.

ALİ KOÇ MAĞDURİYETİ ORADA ARAMALI
Ali Koç’un mağduriyet yaratma çabasını yorumlayan Çelik  “Ali Koç gidip önceki başkana “ Kulübü borçlandırdın, transfer yapamıyoruz, kadromuz daraldı” desin. Hesap sorması, kendi adına mağduriyet yaratmak istiyorsa sorunu orada aramalı. Aradığı yer doğru değil.” dedi.

ERDOĞAN’IN SÖZLERİ MESAJ DEĞİL Mİ?
Lemi Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sezon başında Fenerbahçe kongresine katılarak yaptığı konuşmayı hatırlatarak  “Erdoğan, üyeliğinin 25. Yılı nedeniyle Fenerbahçe kongresinde konuştu “Ben Fenerbahçe’yi şampiyonlar liginde görmek istiyorum” dedi.  Bu mesaj değil midir? Futbol federasyon başkanına, hakemlere mesaj değil mi? “ ifadelerini kullandı

ALBAYRAK MI ERDOĞAN MI ÜSTTE?
Yapılan konuşmaların mantıksızlığını da ifade eden Çelik “Yani öyle bir konuşuyorlar ki sanki Berat Albayrak Cumhurbaşkanı, RecepTayyip Erdoğan da Hazine ve Maliye Bakanı. Üst – alt baktığınızda bu ülkeyi kim yönetiyor. En üstte Erdoğan olduğuna göre onun sözleri dikkate alınmaz mı. Daha ne desin Cumhurbaşkanı “Bak Nihat bey, merkez hakem kuruluna söyle bütün maçları Fenerbahçe lehine halletsin. Ne yapın ne edin Fenerbahçe seneye Şampiyonlar Ligi’nde görmek istiyorum” mu desin.  Siz Berat Albayrak’ın böyle destek verdiğini söylerseniz Erdoğan’ın verdiği mesajda aynen geçerlidir demektir.” şeklinde konuştu.

Lemi Çelik son olarak  da “Çok önemli bir şey daha söyleyeceğim; Bugün Trabzonsporlu futbolcuları tamamen alıp Fenerbahçe formasıyla oynatın Fenerbahçe 5 yıl üst üste şampiyon olur. “ dedi.
 

Medyafaresi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor