Lazio'nun Yusuf sevdası bitmiyor

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Erdoğan'ı uzun süredir izlemeye alan ve bu sezon iki maçta gözlemcilerine statta takip ettiren Lazio'nun bu transferde ısrarlı olduğu öne sürüldü.   İtalyanların bu sezonun sonuna dek takip edeceği yetenekli oyuncu için r

Lazio'nun Yusuf sevdası bitmiyor
Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Erdoğan'ı uzun süredir izlemeye alan ve bu sezon iki maçta gözlemcilerine statta takip ettiren Lazio'nun bu transferde ısrarlı olduğu öne sürüldü.
 
İtalyanların bu sezonun sonuna dek takip edeceği yetenekli oyuncu için rapor tutulmaya devam edileceği ifade edildi. 23 yaşındaki oyuncunun menajerinin de Lazio kulübü yetkilileriyle görüştüğü ifade edilirken bordo mavili kulübün yöneticileri ise kendilerine henüz resmi teklif gelmediğini söyledi.
 
Trabzonsporlu yöneticiler şuan için bu tip konuların futbolcunun konsantrasyonunu bozacağını kaydederken teklif olması durumunda sezon sonu değerlendirileceğini belirtti.
 
Yusuf bu yıl Trabzonspor ile çıktığı 24 Süper Lig  maçında 2 gol atarken 1 de asist kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor