Larsen: "Şuan geleceğim Trabzonspor’da"

Trabzonsporlu oyuncu Jens Larsen antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Larsen: "Şuan geleceğim Trabzonspor’da"

Larsen şunları söyledi;

“Trabzon’a gelmek kolay oldu. Adapte süreci uzun sürmedi. Herkes çok yardımcı oldu. Ben çok fazla kendi performansımdan söz etmeyi seven bir insan değilim. Elimden geleni yapıp katkı vermeye çalışıyorum.

Cornelius çok yakın arkadaşım. Buraya gelmeden önce görüşmelerim tabi ki oldu. Burada beraber geçirdiğimiz kısa sürede de çok yardımcı oldu. Cornelius çok iyi bir arkadaş ve oyuncu. Ama futbol böyle, Böyle şeyler olabiliyor.

Çok fazla maç oynuyoruz ve seyahat ediyoruz. Bu böyle sürecek. Ufak sakatlık problemimi atlatmış hissediyorum. Vücudum oynamaya hazır.

Oyuncu kariyeri adına bir sonraki adımı nereye atacağı ile alakalı bir durum. Galatasaray’da Danimarkalı oyuncular var. Bireysel olacak bir durum için oyunculara sormak gerek. Şuan benim geleceğim Trabzonspor’da kontratım var ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ailemde burada. Katkı vermeye çalışıyorum.

Çok sayıda oyuncumuz var. Bunların çoğu fazla mevkide oynama özelliğine sahip. Avrupa ligi ve ligde mücadele ediyorsunuz. Çok fazla maç ve seyahat sonrasında derin kadronun önemini görüyorsunuz. Bizimde çok geniz ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Birçok bölgeyi değiştirebiliyorsunuz. Sadece Sağ kanatta değil birçok bölgede oynayabilecek çok yetenekli oyuncularımız var. “

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor