Kural yada Piriskender alt yapıya mı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta  Trabzon Lisesi’nin efsane müdürlerinden Ömer Eyüboğlu’na altyapı koordinatörü olması için teklifte bulunacağı iddia edildi.  Trabzon Lisesi Müdürlüğü döneminde  başarılı işlere imza atan Ömer Eyüboğlu'na kongre öncesi yö

Kural yada Piriskender alt yapıya mı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta  Trabzon Lisesi’nin efsane müdürlerinden Ömer Eyüboğlu’na altyapı koordinatörü olması için teklifte bulunacağı iddia edildi.

 Trabzon Lisesi Müdürlüğü döneminde  başarılı işlere imza atan Ömer Eyüboğlu'na kongre öncesi yöneticiik teklif eden ancak olumsuz yanıt alan başkan Usta bu kez Eyüboğlunu Alt yapı koordinatörlüğüne getirmeyi düşünüyor.

Trabzonspor altyapısını kolej havasına büründürmeyi amaçlayan Usta Trabzon Lisesinde okurken öğretmeni olan başarılı spor adamına henüz resmi teklif yapmadı

Usta'nın kongre öncesi yöneticilik teklifi yaptığı ancak ikna edemediği Eyüboğlu ile Alt yapı konusunda uzun süren bir görüşme yaptığı ve fikir alış verişinde bulunduğu öğrenildi.

Başkan Usta'nın yöneticilik teklifini kabul etmeyen Eyüboğlu'na bu kez  alt yapı koordinatörlüğü teklif yapabileceği gelen bilgiler arasında.

Ancak Eyüboğlu'nun 'da alt yapı koordinatörlüğü görevini kabul etmesi için bazı şartlar öne sürdüğü ve şartlar arasında Trabzonspor kolejinini kurulmasını şart koştuğuda gelen bir başka iddia.

 Eyüpoğlu'nun görevi kabul etmesi halinde ise  Trabzonspor’da alt yapı sorumluluğuna Güven Piriskender veya Turgut Kural ikilisinden birinin getirilmesi ihtimaller arasında

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor