Kupaya niyet tüpçüye kısmet!

Trabzonspor camiası bugünlerde tarihinin en karışık dönemlerinden birine daha girmek üzere. Yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimi öncesi Trabzonspor’un kimi desteklemesi gerektiği camia içinde tartışılırken Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğ

Kupaya niyet tüpçüye kısmet!

Trabzonspor camiası bugünlerde tarihinin en karışık dönemlerinden birine daha girmek üzere.

Yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimi öncesi Trabzonspor’un kimi desteklemesi gerektiği camia içinde tartışılırken Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hiç beklenmedik bir hamle yaptığı iddia edildi.

Kulislerden gün yüzüne çıkan iddialara göre Hacıosmanoğlu, seçimlerde tercihini şike döneminin baş aktörelerinden olan mevcut TFF başkanı Yıldırım Demirören’den yana kullandı. Hacıosmanoğlu’nun gerekli imzaları da Demirören’e ulaştırdığı yüksek sesle konuşulmaya başladı.

hacii.jpg

 Trabzonspor’a başkan seçildiği kongrede şike sürecine göndermelerde bulunarak Demirören dahil şikeye karışan her isme demediğini bırakmayan Hacıosmanoğlu kendinden önceki yönetimi de Demirören’ e destek olduğu için yerden yere vurmuş hatta hain ilan etmişti. Bugün gelinen süreçte Hacıosmanoğlu’nun Demirören’in yanında olması camiada büyük bir şok etkisi yarattı. Seçimlerde “1 ay içinde kupayı alacağım” diyen ancak sonrasında havada kalan bu söz üzerine Fenerbahçe’yi şike sürecinde kurtaran Demirören’i desteklemesi “Kupaya niyet tüpçüye kısmet” şeklinde iğneleyici sözlerle sosyal medyada yerini aldı.

Öte yandan en çok dikkat çeken iddialardan biri de Yıldırım Demirören’in daha 1 hafta önce “Şike süreci bitmişir. Mahkemeden çıkacak karar bizim kararımızı etkilemez” sözlerine Trabzonspor yönetiminin cevap bile vermemesinin açık nedeninin Demirören’e verilecek destekten dolayı olduğunun öne sürülmesi oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler