Kucka ve Burak haberlerine Hacısalihoğlu’ndan tepki

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın alacaklarından dolayı TFF'ye başvurmasının ardından Slovak oyuncu Kucka 'da FIFA'ya başvurdu.

Kucka ve Burak haberlerine Hacısalihoğlu’ndan tepki

Haber61 - Spor Servisi - Ekonomik sıkıntılara çözüm arayan Trabzonspor, futbolcuların alacaklarının zamanında ödenmemesinden dolayı sıkıntılı günler geçiriyor. Burak Yılmaz'ın Türkiye Futbol Federasyon(TFF) alacaklarının tahsili için başvurmasının ardından bordo-mavili kulüpten yılda 2 Milyon 250 Bin Euro garanti ücret alan Slovak oyunvu Kucka'da alacaklarının zamanından ödenmediğini öne sürerek FIFA'ya başvurdu. Trabzonspor kulübü bu sorunu çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor’da ödeme sıkıntılarıyla alakalı Haber61'e konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu haberlere tepki gösterdi.

Futbolcuların alacakları konusunda FiFA ve TFF’ye başvurmalarının artık ülke şartlarında haber değeri taşımadığını belirtti ve “Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’de bir çok oyuncu alacağı için TFF ve FİFA’ya başvuruyor ama hiç bir yerde haber olarak yer almıyoır. Ama bizde bir oyuncu başvurduğunda kıyamet kopuyor, telefonlarımız susmuyor. Bunlar artık Türkiye’nin gerçeği. Biz bunları saklamıyoruz, Burak Yılmaz da başvurdu, Kucka da, Esteban da.. Ama güzel şeyler nedense görülmüyor. Futbolcular yeni binasına geçti. 5 yıldızlı otel konforunda yeni odaları, Sponsorluklarımız var, otobüsümüz yeni, futbolcuların kullandıkları araçları yeni sponsporlukla yeniledik ve bunun gibi bir çok şey. Ama bunları göremiyoruz ve Ufak olayları büyüterek Trabzonspor’a el birliği ile zarar veriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor