Kucka Trabzonspor'u çoktan bitirdi

Kucka Trabzonspor'u çoktan bitirdi

Kucka Trabzonspor'u çoktan bitirdi

Juraj Kucka'nın Trabzonspor ile olan bağlarının sona ermek üzere olduğu belirtiliyor. Slovak oyuncunun, İtalyan ekibi Parma ile anlaşmaya vardığı ve Trabzonspor'dan kopma sürecinin tamamlandığı ifade ediliyor.

Kucka'nın Trabzon'daki evini yaklaşık bir ay önce boşalttığı ve ailesini İtalya'ya gönderdiği öğrenildi. Oyuncunun, İtalya'da ailesi için bir ev kiraladığı da gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor'dan alacağı 2 milyon Euro'yu bırakan Kucka, bunun karşılığında kulüpten bonservis konusunda kolaylık sağlanmasını istemiş. Bordo-mavili yönetim, 31 yaşındaki oyuncunun bu talebini kabul etmiş. İtalyan Parma Kulübü'nün Kucka için Trabzonspor'a 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtiliyor. Kucka, 2017 yılında Milan'dan 5 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor