Kucka Sabırsızlanıyor

Trabzonspor'un yeni transferi Kucka taraftarların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor.

Kucka Sabırsızlanıyor

Trabzonspor'un 30 yaşındaki orta sahası, “Taraftarımızın karşısına çıkacağım için çok heyecanlıyım. Ne kadar ateşli olduklarını görmek istiyorum” dedi.


Karadeniz ekibinin yeni transferi Kucka, bu sezon şampiyonluk mücadelesi vereceklerini söyledi. Slovak vatandaşları Durica ve Bero sayesinde uyum sorunu yaşamadığını anlatan 30 yaşındaki orta saha, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. Trabzonspor'un hedeflerini bu süreçte daha iyi anladım. Şehri ve stadımızın atmosferini elbette ki arkadaşlarımdan çok dinledim. Ancak bizzat görmek için sabırsızlanıyorum, heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

TÜM TAKIM FARKINDA

Kucka konuşmasına şöyle devam etti: "Kulübümüz 50'nci yılını kutluyor. Her an konuşulan konu bu ve bütün takım bunun fazlasıyla farkında. Onun için biz de elimizden gelenin en iyisini yapıp en üst seviyede ligi tamamlamak istiyoruz. Şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Taraftarımızın ne kadar ateşli olduğunu görmek istiyorum."
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler