"Kucka doğru tercih"

Trabzonspor'un eski futbolcularından yorumcu Erman Özgür'den Kucka değerlendirmesi

"Kucka doğru tercih"
Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür, bordo mavililerin ilgilendiği Juraj Kucka'nın doğru tercih olduğunu söyledi.

Erman, Yanal'ın oyun sisteminde böyle bir futbolcuya ihtiyaç olduğunu kaydederek şu ifadeleri kullandı;

Kucka Trabzonspor için kesinlikle doğru transfer. Orta alanda Okay ve Onazi iyi oyuncular ancak bence Trabzonspor hedefi şampiyonluk olarak belirleyecekse oyunu iki taraflı oynayabilecek ve özellikle defansif ağırlığı daha fazla olan b,r oyuncuya ihtiyaç var. Ersun Yanal'ın hücum oyun anlayışında önlibero kilit oyuncudur. Top rakibe geçtiği anda yapacağı müdahaleyle ve pozisyon bilgisiyle takımın geri koşmasını nefes nefese kalmasını engeller. Ersun Yanal bunu Fenerbahçe'de Mehmet Topal ile iyi yaptı ancak şuanda Trabzonspor'da böyle bir oyuncu yok. Okay ve Onazi iyi oyuncular ama şuan için hazır ve pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncuya ihtiyaç var Kucka da bu isimlerden bir tanesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler