Kucka çok sabırsız

Kucka Trabzonspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi

Kucka çok sabırsız
Bordo-Mavili futbolcu ve menajeri Karol Csonto, Slovak basınına olumlu izlenimlerini aktardı. 

Trabzonspor'a imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Juraj Kucka şunları söyledi: “İtalya’da altı yıl kaldım. Orası benim geçici evim olmuştu. Şimdi ise benim için yeni ve bambaşka bir ortama adım attım. Ligin başlaması için sabırsızlanıyor, buradaki Slovak arkadaşlarımla birlikte top koşturacak olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum. Aynı takımın formasını giyeceğiz ve Trabzonspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız. Bunun yanında her transfer futbolcuya kapı aralar ve kendini geliştirme fırsatı verir. Ben de gelişimimi sürdürmeye çalışacağım.”

Csonto ise “Juraj’ı isteyen tek kulüp Trabzonspor değildi. Bir çok yerden teklif aldı. Biz de bu süreçte oturup kendisiyle bu gelen teklifleri masaya yatırıp, hangisini tercih etmemiz gerektiğine dair konuştuk. Türkiye, futbol koşullarının ideal olduğu bir ülke. Kucka’ya havalimanında yaptıkları karşılama da bunun doğruluğunu ortaya koyuyor. Bu transferi başarıyla tamamlamış olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor