Kriz çözülüyor Trabzonspor oyuncusuna kavuşuyor

Trabzonspor'un forvet hattına transfer ettiği oyuncusu Trabzon'a gelememişti.

Kriz çözülüyor Trabzonspor oyuncusuna kavuşuyor
Yeni sezona Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan Trabzonspor basketbol takımı ABD'li forvet Paul Harris'i renklerine bağladı. Türkiye'de daha önce Royal Halı Gaziantep ve Murat&Urt,qrrtj^ bey Uşak Sportif formaları giyen 30 yaşındaki oyuncu, ABD ile yaşanan vize krizine takılmıştı. Bordo-Mavili yönetimin bu krizi büyük oranda aştığı belirtiliyor. Paul Harris'in bugün Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Paul Harris transferinin ardından Trabzonspor'un bir de 5 numara pozisyonu için bir oyuncu alacağı öğrenildi.

Bu transferin gerçekleşmesi halinde ise Tomislav Zubcic ile yolların ayrılması gündemde. Büyük umutlarla transfer edilen Zubcic'in Trabzon'a uyum sağlayamadağı belirtiliyor. Baş antrenör Zare Markovski, 2.11'lik Hırvat oyuncuya FIBA Europe Cup maçlarında şans vermezken ligde oynanan Beşiktaş ile oynanan maçta ise 15 dakika süre verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler