"Krallık sana yakışır"

Beşiktaşlı Demba Ba ve Bursaspor’dan Fernandao ile birlikte 15 golle krallık yarışında zirvede olan Oscar Cardozo’ya, forvetteki partneri Deniz Yılmaz övgü yağdırdı.Dünkü idmanın ardından Deniz Yılmaz’la koyu bir sohbete giren Paraguaylı, “Senin gelişinle

"Krallık sana yakışır"

Beşiktaşlı Demba Ba ve Bursaspor’dan Fernandao ile birlikte 15 golle krallık yarışında zirvede olan Oscar Cardozo’ya, forvetteki partneri Deniz Yılmaz övgü yağdırdı.

Dünkü idmanın ardından Deniz Yılmaz’la koyu bir sohbete giren Paraguaylı, “Senin gelişinle hücumda daha etkili olduk. Artık bana çok daha fazla pas geliyor. Gol kralı olduğumda bunu birlikte başarmış olacağız. Trabzon tarihine gol kralı olarak geçmek istiyorum” dedi. Deniz ise “Krallık da zaten sana yakışır... Sana yardımcı olmak beni de sevindiriyor. Kral olduğunda bunu birlikte kutlayacağız” diyerek tecrübeli golcüyü motive etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor