Kötü haberi Avcı da açıkladı: En az 5-6 ay yok

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maçın ardından basın toplantısında konuştu.

Kötü haberi Avcı da açıkladı: En az 5-6 ay yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Gervinho’nun sağ çaprazı kopmuş. Geçmiş olsun hem Gervinho’ya hem bize. 5-6 aylık bir süreçtir. Futbolcu sağlığı önemli. 

Taraftarımıza Göztepe maçından sonra davet ettim. Sağ olsunlar doldurdular. Onlara teşekkür ediyorum. Bir takım isteklerde bulunuyorum yerine getirmeye çalışıyorlar. Kontrolden çıkmayan oyunların olması gerektiğini vurguluyorum. Verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Duyguların karıştığı oyun çok risklidir. 3 Defa bu sezon geriye düşmemize ve eksik kalmamıza rağmen saha organizasyonunun olduğu bir adım atıyoruz. 

Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bugün kolay maç yok. Rizespor’un orta sahasında oyunu değiştirebilecek oyuncuları var. Her maç zor birde hedef ve lider takım olduğunda daha da zorlaşıyor. Oyunda bazen geri düşebilirsin. 2 defa formasyon değişikliği yaptım. Zor oyunlardan kazanarak çıkmak önemliyi. İyi bir yoldayız Taraftar destek oluyor. Ligin 11. Haftasını oynadık. Daha çok dalgalanmalar olacak. Güzel bir akşam kazandık. Yarın antrenman pazar izin, pazartesi yeni bir hafta ile devam etmek istiyoruz.

Bence gole kadar oyuna iyi başladık. Oyun istediğimiz gibi gidiyordu ama penaltı, gol formasyon değişikliği yaptık. Bir ara oyunu kaybettik. Her zaman karşı tarafa yıkamazsın önemli olan buralarda ne yapacağın rakipte kendine göre oynuyor kazandık. Kazanmasını bildik. 

Bugün her oyuncu sakatlanacağını bilse bile oynamak istiyor. Aile ortamı önemli. Herkese sıra geliyor. Oynamayan oyuncu kalmadı. Önemli olan aile olabilmek ve herkesin birbirine destek olabilmesi. Çok tekrarlarımız var. Hazırlık maçlarında bunları gördük. Formasyonları sağlıklı bir biçimde uyguladık. Bunun temeli sağlıklı bir ortam. 

Geçen sene transferle ilgili yönetim ve ekip nasıl uyumlu çalıştıysa bu sene de bu çalışmayı yapıyoruz. nelere ihtiyacımız olduğunu alınan raporlar ortaya çıkarıyor. 

Tony ile her gün, gün gün, görüştük. Devrede daha iyi hissettiği için devrede kullandık. Bakasetas da sürekli girmek istediğini belirtti. İyi olduğunu söyledi. Ben hazırlansın dedim o da hemen gireceğini sandı. Görüşmede iletişimle ilgiliydi.

Duygusal adamımdır, bu yörenin insanıyım. Samimiyetini seviyorum. Çok güzel duygular yaşatıyorlar, teşekkür ediyorum.
 

Gervinho ile ilgili önceki haber için tıklayın;

gervinho

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor