Korkunç rakam! Başkan Ağaoğlu menajerlere ödenecek borcu açıkladı

Trabzonspor’un mali durumuyla ilgili başkan Ağaoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Korkunç rakam! Başkan Ağaoğlu menajerlere ödenecek borcu açıkladı

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün menajerlere olan güncel borcunu açıkladı. Katıldığı bir canlı yayında kulübün durumuyla ilgili soruları yanıtlayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün yaptığı 139 milyon TL’lik ödemenin detaylarıyla ilgili bilgi verdi.

Denetim mekanizmasının sağlıklı olmamasının kulüpleri zor durumda bıraktığını belirten Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dövizle yapılan transferlerin getirdiği kur farkının da ek yük getirdiğini söyledi.

Başkan Ağaoğlu ayrıca menajerlik ücretlerinin kulüpleri çıkmaza soktuğunun altını çizerek, “Türk Lirasının Euro’ya karşı olan değer kaybı bizim değil bütün kulüplerin sıkıntısı. Çok bonkör davranılmış. Adamın parasını ödeyemiyorsun adam nasıl geliyor. Denetim mekanizmasını kulüplerde iyi kullanamazsınız ama biz çözdük. 84. Maddeyi genel kuruldan geçirdik. Bizim 84. Maddenin eski ve yeni haline baktığınızda her şey açık olarak ortada. Kilitledik, orayı. Bütçenin yüzde 10’ü üzerinde harcayamazsınız. Genel Kurul onayı olmadan harcarsanız cebinizden ödersiniz. Bütçenin tamamen kontrolünü Genel Kurula bıraktık. Bu ülkenin bütçesini meclis onaylıyor. Mali Genel Kurul’da hararetli ve sert tartışmalar. Genel Kurul’da ibra edilmemek hiç hoş bir şey değil. Kulübün tarihi ve gelenekleri ile alakalı olarak ibra benimde istemediğim bir şey. Kamp giderleri ödenmemiş. Şuanda an itibari ile menajerlere olan borcumuz kur farkı ile 67 milyon TL oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor