Koray Aydın: Paramız pul oldu

İyi Parti Teşkilat başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan flaş açıklamalar.

Koray Aydın: Paramız pul oldu

haber61 - Haber Servisi / İYİ Parti teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un şampiyon olacağına inandığını belirten Koray Aydın, Abdullah Avcı ve öğrencilerine güvendiğini belirtti.

Aydın ayrıca kanatlara transfer gerektiğini belirterek, forvetleri de yetersiz bulduğunu belirtti.

Trabzonspor yorumunun ardından Türkiye’nin ekonomik durumuyla alakalı da değerlendirmelerde bulundu.

Aydın dövizde yaşanan artışa dikkat çekerek "Paramız pul oldu" ifadelerini kullandı.

Aydın konuşmasında "Türkiye, tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Maalesef ülkeyi yönetenler bunu ciddiye olmuyorlar ama paramız pul oldu. Edirne’de Bulgaristan’dan gelenler alışveriş kuyruğundalar sınırda. Çünkü onların paraları şile burada alışveriş yapmak çok kolaylaştı. Gürcistan’dan kuyruk var. Artvin’e girmeye çalışıyorlar. Bu paramız pul oldu anlamına geliyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtiğimiz günden beri dolat yüzde 330 değer kazandı.

4 bin 250 TL asgari ücret oldu. Hadi teşekkür ederiz diyoruz ama esas karşılığı 5900 lira, böyle devam ederse 2-3 ay sonra 4250 TL’de yetmeyecek hale gelecek. Maalesef Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları kabullenerek, dünyada hiçbir şekilde uygulanmamış bir şeyi uygulamaya çalışıyor Cumhurbaşkanımız. Bir de ben ekonomistim diyor. Ben bilmiyordum söyleyince öğrendim. Ekonomist olmadığını dünya biliyor ve dünya da bize gülüyor. Çin modeli diyorlar ama bu Çin Modeli de değil. Bu böyle devam eder ve Cumhurbaşkanımız inadında ısrar ederse Şubat, Mart gibi çok farklı şeyler olabilir diye düşünüyorum."ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler