Kongre çağrıları artıyor

O üyeler sandığa gidecek mi?

Kongre çağrıları artıyor

Trabzonspor Kulübü’nün yarın yapacağı genel kurul için nefesler tutuldu. Trabzonspor yeni yönetimini ve yeni başkanını yarın belirleyecek. Muharrem Usta aday değil.


Olağanüstü genel kurula katılımın ne olacağı merak konusu olmaya başladı. Çünkü ortaya atılan son iddia kongre çağrılarını iki katına çıkardı.

İddiaya göre Trabzonspor Kulübü eski Başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun daha önce kulübe üye yaptığı 2 bin 500 üye de kongre salonuna gelecek.

Ahmet Ağaoğlu’na başarılar dileyen Trabzonspor Kulübü eski Başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ekibinden olan belli bir kesimin Ahmet Ağaoğlu’nun rakibi Metin Kaya için Trabzon’da çalıştığı öne sürülmesi ortalığı karıştırdı.

Ya yarın Hacıosmanoğlu’nun delegeleri salona gelip Kaya’yı desteklerse? İşte bu soru yarınki kongre salonunu ne kadar etkileyecek..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor