Kombine fiyatına Trabzonspor maçı bileti! Gençlerbirliği'nden dikkat çeken karar

Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı bilet fiyatları belli oldu.

Kombine fiyatına Trabzonspor maçı bileti! Gençlerbirliği'nden dikkat çeken karar

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'un, 8 Şubat Perşembe günü Eryaman Stadı'nda Gençlerbirliği'ne konuk olacak mücadele 17.30'da başlayacak.

Karşılaşmayı Mert Güzenge yönetecek. Güzenge'nin yardımcılıklarını Mert Bulut ve Hüseyin Aylak yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak.

Kombine fiyatına maç bileti

Gençlerbirliği, Trabzonspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre misafir tribünü için belirlenen fiyat 520 TL oldu. Güney kale arası biletleri 400, doğu tribün 500, kapalı tribün 600, VIP ise 1000 TL olarak satışa sunuldu.

Gençlerbirliği, sezon başı en pahalı kombine fiyatını 2500, en düşük kombine fiyatını ise 450 TL olarak açıklamıştı. Başkent ekibinin, Trabzonspor maçında bilet fiyatlarına beklenenden fazla zam yapması, "Kombine fiyatına maç bileti" şeklindeki yorumları da beraberinde getirdi.

Öte yandan kırmızı siyahlı ekip, sezon boyunca lig maçları bilet fiyatlarını en pahalı 200, en düşük ise 40 TL olacak şekilde belirlemişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler