Köksal Güney’den Constant açıklaması

Trabzonspor’da Genel Sekreteri Köksal Güney, Kevin Constant konusunda konuştu.Bordo-Mavili takımda Genel Sekreter Köksal Güney, Constant konusunda açıklamalarda bulundu. Güney konu ile ilgili, “Kevin Constant, bir maç sonrası teknik heyet tarafından izin

Köksal Güney’den Constant açıklaması

Trabzonspor’da Genel Sekreteri Köksal Güney, Kevin Constant konusunda konuştu.

Bordo-Mavili takımda Genel Sekreter Köksal Güney, Constant konusunda açıklamalarda bulundu. Güney konu ile ilgili, “Kevin Constant, bir maç sonrası teknik heyet tarafından izin verilmediği halde, kurallara uygun olmayan davranışlarda bulundu.

Sonrasında teknik heyetimizden, belirli bir süre takımdan ayrı çalışması gerektiği raporu geldi. Teknik heyetten gelen rapor "kadro dışı bırakalım" raporu değildi. Oradaki çalışmaları yeterli görülürse tekrar takımla çalışmaya alınacağı yönündeydi. Geçen süreç içerisinde teknik heyetimiz Constant'ın takımla birlikte çalışacak performans ve uyumu göstermediğini düşündü.

Şimdi takımla birlikte çalışıyor. Süreç bahsettiğim nedenle uzadı. Şu anki davranışları devam ederse teknik heyetimizin takımda kalmasına çok sıcak bakacağını sanmıyorum. Sezon sonunda teknik heyetin bu futbolcuyla ilgili vereceğe rapora göre oyuncu hakkında karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor