Köksal Güney taraftarla kapıştı

Trabzonspor’un tarihinin en kötü günlerini geçirdiği yeni sezonda yönetiminde akıl almaz davranışlarda bulunması bordo mavili taraftarları iyice çileden çıkardı. Kötü sonuçlar ve kötü yönetimden bunalan taraftarlar sosyal medyada isyanlarını dile getirmey

Köksal Güney taraftarla kapıştı

Trabzonspor’un tarihinin en kötü günlerini geçirdiği yeni sezonda yönetiminde akıl almaz davranışlarda bulunması bordo mavili taraftarları iyice çileden çıkardı.

Kötü sonuçlar ve kötü yönetimden bunalan taraftarlar sosyal medyada isyanlarını dile getirmeye devam ederken bir taraftarın Kulüp yöneticisi Köksal Güney’i sert bir dille eleştirmesinin ardından adeta kapışma yaşandı. Sosyal medyada kendisini eleştiren taraftara Köksal Güney’in daha sert bir uslupla cevap vermesi dikkat çekti.

Güney’in kendi hesabından yaptığı bir paylaşımın altına yorum yaparak “ Ahkam kesme git gereğini yap,hesap sor” manasında yorum yaptığını söyleyen Vedat İskender isimli taraftar, Güney’in kendisine küfür içerikli mesaj attığını ileri sürdü. Bu iddia üzerinee yönetici Köksal Güney de cevap vererek taraftarı “Sanal alem kahpeliği” ile suçladı.

İşte o tartışma

asa-006.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor