Koita Trabzonspor için geri sayımda

Bordo-Mavililer’in prensipte anlaştığı Fode Koita, imza için gün sayıyor. 31 Mayıs’ta Kasımpaşa ile kontratı resmen sona erecek olan 30 yaşındaki forvet, bir sürpriz yaşanmazsa Haziran ayının başında Türkiye’ye gelip imzayı atacak. .

Koita Trabzonspor için geri sayımda

Gervinho ve Bruno Peres ile her konuda anlaşan Trabzonspor, yurt içinde de Fode Koita transferini bitirdi.

Kasımpaşa ile kontratı 31 Mayıs’ta sona erecek olan 30 yaşındaki Gineli futbolcu, şu an tatilde. Trabzonspor cephesiyle sürekli temasta olan Koita, imza için geri sayıma geçti. 10 gün sonra bonservisini eline alacak olan başarılı forvet, Haziran ayının başında Türkiye’de olacak ve resmi kontrata imza atacak. Bordo-Mavililer, son anda bir sürpriz yaşanmazsa oyuncuyla 3 yıllık mukavele yapacak. Koita’nın senelik 700-800 bin Euro arası bir ücret alacağı öğrenildi. 

Alternatif olacak

Devre arasında da istenen ancak Kasımpaşa’nın bonservisi için tam 3 milyon Euro talep ettiği Koita, gecikmeli olsa da Bordo-Mavili formayı giyecek. Teknik direktör Abdullah Avcı, Koita’yı hücum hattında alternatif isim olarak düşünüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler