Koita'dan bu kez güzel haber

Trabzonspor'un henüz faydalanamadığı Koita milli ara sonrasında takıma katılacak

Koita'dan bu kez güzel haber

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 12. haftasını namağlup lider tamamlayan Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Fode Koita sakatlıkları sebebiyle forma şansı bulamazken eleştirilerin de hedefi olmuştu. Gineli forvetten bu kez güzel haber geldi.

Koita'nın sakatlığının tamamen iyileştiği, teknik heyetin oyuncunun tam olarak hazır olması için özel antrenman programı verdiği kaydedildi. Ayrıca teknik heyetin oyuncuyu darbeden korumak için takımla birlikte çalışmalara katmadığı ifade edildi.

Öte yandan Beşiktaş maçında da Gineli futbolcunun kadroda olmak istediği ancak teknik ekibin riske etmek istemediği, milli maçlar arası sonrasında takıma hazır olarak döneceği öğrenildi.

10 MAÇI KAÇIRDI

Koita, Beşiktaş maçıyla birlikte bu sezon 8 lig 2 Avrupa Ligi Ön Eleme Turu maçı olmak üzere toplam 10 maçı kaçırdı.

Fode Koita 5. haftada oynanan Kasımpaşa maçından sonra antrenmanda sakatlık yaşayarak Beşiktaş maçı ile birlikte üst üste 7 maçta kadroda yer almadı. 

Trabzonspor ile henüz ilk 11'de maça çıkamayan Koita, ligde sonradan oyuna girdiği 3 maçta toplam 24 dakika sahada kaldı. Bir maçta kadroda yer almasına karşı şans bulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor