"Koca yürekli adam..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Nazilli Belediyespor maçının ardından soyunma odasında tüm takımla ve çalışanlarla tek tek vedalaştı. Bu arada soyunma odasında Sadi Tekelioğlu ve oyuncuların çektirdiği veda fotoğrafı da kulübün Twitter sayfa

"Koca yürekli adam..."
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Nazilli Belediyespor maçının ardından soyunma odasında tüm takımla ve çalışanlarla tek tek vedalaştı. Bu arada soyunma odasında Sadi Tekelioğlu ve oyuncuların çektirdiği veda fotoğrafı da kulübün Twitter sayfasından yayınlandı.
 
Yusuf Erdoğan'dan duygusal veda
 
Maç sonrası Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Yusuf Erdoğan kendisine ait sosyal medya hesabından Sadi Tekelioğlu'na veda mesajı yayınladı. Yusuf Erdoğan mesajında, "Kısa zamanda çok şey öğrendik senden herşey için çok teşekkürler koca yürekli adam." ifadelerine yer verdi.
kocas.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor