Kiralık olarak giden yıldızdan Trabzonspor’a kötü haber

Trabzonspor’dan sezon başında kiralık olarak ayrılan yıldız oyuncu Maxi Gomez’den kötü haber geldi.

Kiralık olarak giden yıldızdan Trabzonspor’a kötü haber

Trabzonspor’un sezon başında kiralık olarak Cadiz’e gönderdiği Uruguaylı yıldız oyuncu Maxi Gomez’den kötü haber geldi.

İspanyol ekibi Cadiz, Laliga’da Real Sociedad ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Maxi Gomez 32. Dakikada sakatlandı.

Yapılan kontroller sonrasında Gomez’in oyuna devam edemeyeceği anlaşıldı. Cadiz Teknik Direktörü Mauricio Pellegrino, Gomez’in yerine Chris Ramos'u oyuna dahil etti.

Gomez bu sezon LaLiga ve Kral Kupasında toplamda 26 maça çıktı. Bin 136 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu gol atma başarısı gösteremedi.

Gomez, en son 11 Ağustos 2023 tarihinde Trabzon’da oynanan Antalyaspor maçında bordo mavili forma ile 15 dakika süre almıştı.

Trabzonspor tarafından Gomez ile ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)’na yapılan bildirimde 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar, 3 milyon 750 Bin Euro satın alma opsiyonlu olarak bedelsiz kiralanması konusunda Cadiz ile anlaşma sağlandığı belirtilmişti. Açıklamada, yapılan anlaşma gereği, Gomez'in aynı futbol sezonuna ilişkin doğacak olan maaş ve diğer tüm hak edişlerinin Cadiz tarafından ödeneceği aktarılmıştı.

kiralik-olarak-giden-yildizdan-trabzonspora-kotu-haber.webp

maxi-gomz.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor