Kim bunlar?

Haber61 / Spor Servisi - Sosyal Medyada Ak troller olarak gündeme gelen bazı hesaplardan algı operasyonu yapılıyor.Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu eleştirenleri ‘çapulcu’ ‘dinsiz’ ‘imansız’ ‘sol görüşlü’ diye kategorilere ayıran hesapl

Kim bunlar?

Haber61 / Spor Servisi - Sosyal Medyada Ak troller olarak gündeme gelen bazı hesaplardan algı operasyonu yapılıyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu eleştirenleri ‘çapulcu’ ‘dinsiz’ ‘imansız’ ‘sol görüşlü’ diye kategorilere ayıran hesaplar, Hacıosmanoğlu’nun 2 sezondur başarısızca kulübü yönetmesini, kulübü borca batırmasını göz ardı edip tüm hataları kapatmak için yanıltıcı mesajlar yayınlamaya başladılar.

Bunlardan bir tanesi de, “İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sonuna kadar arkasındayız adam sırf Cumhurbaşkanını seviyor diye geldiği günden beri linç ediliyor ayıptır” mesajı yayınladı.

Halbuki asıl Ak Partili Trabzonsporlulara göre Hacıosmanoğlu nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef haline geldiği bu başarısızlıkların nedeni olarak gösterildiği öne sürülüyor.

Bu mesajlara bazı bordo mavililer ‘Yaw he he.. Bunca şeyi zaten o yapmadı! 40 transfer yapıp ancak 2 tanesini sahada tutan kim? Bu kadar borcu yapıp, o kadar hocayı kim gönderdi? İnsanları kandırmayın’ diye mesajlar yazmaya başladılar.

11830190_1007845702643243_851438959_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor