Kılıç: "Muharrem bey böbrek nakil işlerine devam etsin"

1461 Onursal Başkanı Kılıç'tan Muharrem Usta'ya eleştiri.

Kılıç: "Muharrem bey böbrek nakil işlerine devam etsin"

Haber61 - Spor Servisi - 1461 Trabzon Onursal Başkanı Serkan Kılıç Trabzonspor’un yönetiliş biçimini eleştirerek, şampiyonluk hesaplarını tutturabilmek için 51. Yılı 50. Yıl yaptılar söylemleriyle eylemleri birbiriyle örtüşmeyen bir başkan profili var dedi.


1461 Trabzon futbol takımının kuruluşunda büyük hizmetleri olan Serkan Kılıç Haber61 tv’ye açıklamalarda bulundu. Kılıç yaptığı açıklamada, Trabzonspor yönetimi şampiyonluk hesaplarını tutturabilmek için 51. Yılı 50. Yıla indirdiler. Trabzonspor kulüp başkanı Muharrem Usta seçim öncesi başkanlık koltuğunu kazanabilmek için verdiği mücadeleyi  yönetimsel anlamda sergilemedi.

Seçim kazanabilmek için girdiği ikili ilişkilerden belirli paslaşmalara mücadelelere  ve şehir içinde o günlerde yarattığı havayı yan yana koyduğumuzda Lucescu konusuyla başladı  ve 50. Yıl şampiyonluğuna ekonomik anlamda borçları yapılandırma adına büyük bir mücadele sergileyeceğini  belirtmişti. Şu an Trabzonspor’a baktığımız da borçlar artmış. Ortada para eder bir takım yok. Yönetim kurulu terk edip gitmiş. En kötüsü söylemleri ile eylemleri birbiriyle örtüşmüyor, şuan gelinen noktada eylemlerinin tüm Trabzonsporlular tarafından bir güvenilirliği kalmamış .Trabzonspor kulüp başkanına güven ortamının olmadığı noktada o koltukta ne kadar daha oturacağını merakla bekliyorum.
1461 Trabzon Onursal Başkanı Serkan Kılıç açıklamalarının devamında şunları söyledi;  üzüldüğümüz konularda oluyor. Sonuçta etrafımız da espriyle de olsa artık Trabzonspor başkanına da ileri derece de eleştiriler oluyor.

1461 Trabzon takımının küme düşmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Serkan Kılıç, Trabzonspor’un pilot takımı 2. Ligden 3. Lige düşüyorsa bununla alakalı Trabzonspor kulüp başkanı halen daha utanmadan bir açıklama yapabiliyorsa negatif veya pozitif olarak bu olmamalı. Trabzonspor kulübü ikinci ligde bir kulübü tutamıyor.51. yılı 50. Yıl yapıyor ve şampiyon yapacağım diyor. Bana göre Muharrem bey böbrek nakil işlerine devam etsin. Trabzonspor yöneticiliği öyle basite alınacak konular değil. Üzüldüğüm de şu Muharrem beyin lisedeki sınıf arkadaşlarının hepsinin bir ifadesi var lise bahçesinde futbol topuna ayak dahi değdirmemiş bir insan gelip Trabzonspor’u yönetiyor ve insanların zekası ile dalga geçiyor.

Muharrem bey birazcık arkasındaki güce de güveniyor ama o güç tüm Trabzon’un gücü. Cumhurbaşkanımıza tüm Trabzon destek olmuştu. Oysa her iki platformda bir sıkıntıya düştüğünde arkanda bu varmış gibi Trabzonluları tehdit edercesine yaklaşımlarını tasvip etmiyorum. Biraz kafasına akıl sokması lazım dedi. Bizim hepimiz Trabzonluyuz. Trabzon şehri Ak Parti kurulduğu günden beri üstüne düşeni yapmıştır. Ama Trabzonspor kulüp başkanı vermiş olduğu sözü tutamadığından her koltuğu sallandığında arkamdaki kişi yanlızca beni destekliyor düşüncesiyle Trabzonsporlulara karşı güç gösterisi yapması utanç verici bir şey o yüzden kendini biraz toparlaması lazım.
Kılıç son olarak Trabzonspor kulübünün kupalarına gelen haciz konusuna da değinerek icra işlemelerinde  tebligat gelmeden icra işlemleri yapılmaz. Eğer kendi yönetmiş olduğun kulübünde gelen tebligata dahil haberdar olamıyorsa sen hiçbir şeyin peşine gitme kardeşim böbrek ticaretine devam dedi.  

Haber: Tuncay Lakot
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor