Kemal Belgin'den Bakasetas ve nişanlısı için iğrenç yorum

Trabzonspor'un rakiplerine fark atarak Süper Lig'de fırtına estirmesi, İstanbul medyasının türlü iğrençliklere girmesine neden oluyor.

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, nişanlısı ve arkadaşlarıyla geçtiğimiz günlerde Uzungöl'ü ziyaret etmişti. A Spor yorumcusu Kemal Belgin tv ekranlarında bu geziyi diline dolayarak Bakasetas'ın sakatlığı için iğrenç bir imada bulundu.

Bakasetas'ın Uzungöl'de sevgilisi ile 36 saat geçirdiğini ve bunun üzerine sakatlandığını iddia eden Belgin'e Trabzonsporlu taraftarlar tepki yağdırdı.

Bakasetas'ın nişanlısı için iğrenç bir imada bulunan Belgin "Hatırlıyor musunuz veya gördünüz mü, geçen hafta Pazartesi günü fotoğrafı çıktı Bakasetas'ın. Trabzon'un dışında bir yere yanında hanımla tatile gitmiş. 24 saat mi 36 saat mi ne. Çok da güzel bir bayan. Onun fiziğinde falan güya nişanlısıymış. Bilmiyorum öyle dediler. Ben de Ömer Üründül'e dedim ki "Bakasetas en kısa sürede sakatlanır. O da "yapma" dedi. "Göreceğiz" dedim, gitti. Biraz da darbe vardır tabi..." ifadelerini kullandı.

Kemal Belgin'den Bakasetas ve nişanlısı için iğrenç yorum

Kemal Belgin'den Bakasetas ve nişanlısı için iğrenç yorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor