Kazanan kadroda tek değişiklik

Trabzonspor'da Rodallega'nın N'doye'nin yerine sahada olması bekleniyor

Kazanan kadroda tek değişiklik
Devre arasında savunma, orta alan ve hücum bölgelerine yapılan nokta transferlerle bambaşka bir kimliğe bürünen ve üst üste alınan zaferlerle havaya giren Trabzonspor’u hafta sonu ligde zorlu bir rakip bekliyor. Süper Lig’in en iyi hücum yapan takımlarının başında gelen Osmanlıspor’ı deplasmanda devirerek yükselişini sürdürmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal, son 3 maçta galibiyeti getiren kadroyu bozmayı düşünmüyor. 

Kolombiyalı çok formda

Kadro istikrarına büyük bir önem veren ve son 3 maçı kazanan kadroyu bozmayan Ersun Yanal, Osmanlıspor maçı öncesinde forvet hattında kullanacağı isimde bir değişiklik uygulayacak. Formundan memnun olmadığı N’Doye’yi kenara alacak olan deneyimli çalıştırıcı, antrenmanlardaki hırsı ve çalışmasından oldukça memnun olduğu Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega’yı sahaya sürecek.

Öte yandan idmanda sakatlanan Kolombiyalı kanat oyuncusu Fabian Castillo’nun durumu sağlık ekibi tarafından takip edilirken, takımla birlikte çalışmalara başlayan oyuncunun herhangi bir sıkıntısının bulunmadığı ve Osmanlı deplasmanında ilk 11’deki yerini alabileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor